Loppusiivous

Käyttöönotto katselmus on varattu ja nyt on aika roudata kaikki työkalut ulos ja tehdä niin kuuluisa loppusiivous. Olen sitä jo tehnyt huoneittain tässä jo parin viikon verran, samaa tahtia kun huoneet ovat valmistuneet. Mutta NYT on se aika koittanut että sisälle ei enää kanneta sirkkeliä vaan sohvaa 😍 Eli hihat heilumaan ja rätti käteen!

Olen kuullut monelta että rakennuspölyä tulee iv kanavista ja milloin mitäkin sitä vain ilmestyy vielä kauan muutonkin jälkeen. Onneksi näitä lattioita moppailee ihan mielellään vielä 😀

Nyt ei siis muuta kuin rätti heilumaan!

Illan päätteeksi takkaan tulet ja makkarat tikulle. Nam!

Hauskaa viikonloppua kaikille!

2 thoughts on “Loppusiivous

 1. Hienon näköinen lopputulos tuli teille, oma suosikkini on tuo teidän ihana lattia. Meillä oli myös miehen kanssa projentina juuri meidän yläkerran makuuhuoneet ja komppaan kyllä, että sitä rakennuspölyä on ihan kaikkialla. Mietimme kyllä, että voisimme hankkia vaan siivoojan paikalle tekemään loppusiivouksen, sillä me olemme muutenkin niin laiskoja siivoojia. Vitsi miten makeeta, että teillä on takka myös!

  Like

  1. Meillä oli pitkään ajatuksena että laitetaan laminaatti. Sitten kuitenkin päätettiin että koska meillä on tuo koira joka juo niin että vettä on kaikkialla mutta myös tassujen kopina laminaattin on kova ja se että laminaatti on hälle niin luikas. Valintaan vaikutti myös se että sillä meillä on lattialämmitys niin vinyyli on lämpimämpi vaihtoehto. Ja ollaan kyllä tyytyväisiä! 😍

   Nyt ollaan asuttu 2kk ja VIELÄKIN satunaiesti raksa pölyä tulee iv kanavista 🙈 siivota saa kyllä kokoajan, mutta se on kyllä myös kivaa kun on uus talo mitä siivota nii haluaa pitää puhtaana!

   Mukavaa että olet löytänyt blogiini! 😍

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s