My dream come true: KURAKAUKALO

Näin tästä unta, ja nyt se on siinä!

Maalla kun asutaan niin kura leikkejä riittä, niin minulla, koiralla ja tulevilla lapsilla. Siksipä päätettiin mieheni kanssa että upgradeataan perus kurakalle hieman. Rakennetaan siihen ympäri kaukalo jossa on käsisuihku. Näin voi ottaa saappaat tai koiran suoraan kaukaloon ja eikun suihkun alle. Kuinka kätevää?! 🙂

Kun tästä ekan kerran puhuin kun suunnittelimme taloa Jukkatalon toimistolla, ei oikein ollut minulla eikä myyjällä täysin kuvaa siitä mitä tarkoitin. En kyllä edes ihan itsekkään tiennyt tasan tarkkaan mitä halusin. Oli vain se idea, ei toteutusta.

Saatiin paperille luonnos joka perustui siihen että tuohon kohtaan tulee kurakalle ritilä ja siihen tarpeeksi tilaa viereen että mahtuu kaukalon rakentamaan. Pitkään mietin että mitäköhän tästä tulee, mutta silti oli kova luotto itseeni että hyvä tästä tulee ja samaan aikaan tekijään että osaa tulkita minun ohjeet ja haaveet.

Ja kyllä jumatsuki, hän sen osasi! Tästä tuli niin hyvä! On toiminut nyt jo inspiraationa monelle muulle kuraleikkejä rakastaville! 🙂

Laattalistat näyttävät tässä halogeenivalossa olevan valkoiset. Sitä ne eivät ole, vaan ovat matta hopean väriset.

Tässä muutama kuva teko vaiheista:


30.11.19

Itse kurakalle on asennettu Jukkatalon toimesta, sillä se on osana pakettia. Kaukalo tähän ympärille on meidän tekemä. Runko on lekaharkosta rakennettu.

Heti piti saada mittakuvaa että onhan riittävän iso, ja kyllä se näyttää olevan just passeli 🙂

Toimii!
Vesieristeet, check!
5.12.19
Laatoitettu, saumat puuttuu.
4.1.20
Valmis!
Ja heti käytössä 😀
Rocky kokeilemassa valmista kaukaloa.

Kaukalon vasemmalle sivulle tulee allas sekä käsisuihku, sekä yläpuolelle tanko, johon voi ripustaa valuvat ulkovaatteet.

Lopputulos on just niin hyvä, tai itseasiassa parempi kuin osasin odottaa. Iso kiitos appiukolle, joka osasi tulkita mun suunnitelmat just eikä melkein!

Päivittelen sitten kun on (vihdoin) sen aika – käyttö kokemuksia yms 🙂

Loving it! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s