Täyttöä ja jätevesi juttuja

Nyt on asiat edenny siihen pisteeseen että ollaan saatu kallio piiloon ja pohja täytetty.

On ollu hauska huomata kun joka päivä kun käy tontilla (olemme lomalta palanneet arkeen ja töihin = kokopäivä tontilla ei ole enään mahdollista) niin on isoja muutoksia tapahtunu kokoajan. Ja tästähän ne vasta alkaakin nää isot muutokset.

Tähän samaan syssyyn tuli myös meidän jäteveteen liittyvät säiliöt ja putket.

En osannut odottaa että paskasäiliöstä voi olla innoissaan, mutta tämä onkin ensimmäinen “konkreettinen” asia mikä on maan tai työkoneen poislukien tullut tontille. Ja NYT ne on 🙂 Jee!

#hyvillämielineteenpäin

3 thoughts on “Täyttöä ja jätevesi juttuja

  1. Hei!
    Hyvinhän tuo homma näyttää etenevän. Voin samaistua sanomaasi, että tuossa vaiheessa kaikki tuntuu tapahtuvan todella nopeasti ja työt etenevät niin, ettei melkein pysy mukana. Meillä varsinkin kesti niin pitkään, ennen kuin pääsimme varsinaisesti hommiin, että sitten kuin päästiin rakentamaan, meni kaikki yhtäkkiä niin nopeasti. Toivottavasti teillä jatkuu työt yhtä onnistuneesti!

    Liked by 1 person

  2. Kivasti etenee! Ja vaikka kyseessä olisikin vain säiliö niin onhan se jännää kun työmaalla konkreettisesti vihdoin tapahtuu jotakin. Meillä on vielä pitkä matka oman rakennusurakan alkuun, mutta suunnitelmat on jo kovasti käynnissä. Seuraavaksi pitäisi valita puhdistamo, ainakin sellainen kuin Uponor WehoPuts on käynyt mielessä.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s